torsdag 28. mai 2009

Lukeparkere.

Vi damer vet vi ikke er over gjennomsnittet god på lukeparkering. Jeg må selv si at jeg ikke er veldig komfortabel med det. Når jeg prøver å få parkeringen raskt unna forde jeg har en hale av biler som venter på å komme forbi , da er jeg sikkert rød i toppen. Da vi var i St.Tropez i sommer gikk vi forbi disse bilene .Jeg er 100% sikker på at det er en mann som har parkert en av disse bilene, med vilje...... Hvordan i alle dager får de den ut igjenn??? Hadde jeg vært eier av bil nr 2, hadde jeg satt meg på første buss hjem, slengt nøkklene i fanget på min mann og sagt: Bilen står nedi by`n. jeg har drukket vin. Er du snill å henter den(-; -Kommer han hjem igjenn med bilen er han en grepa kar!


.

3 kommentarer:

Camilla sa...

hihi sånn er det i Paris og.. de må jo ha boksåpner for å få bilen ut igjen.. :-) men hvis man ser nærmere på støtfangerne til bilene, skjønner man ganske raskt hvordan de kommer seg ut igjen..iponerende er det ihverfall!!

A-mora sa...

Har sett sånn parkering i utlandet. Ikke skjønner jeg hvordan de får det til:)

salige lavendel sa...

Jeg tror nok også de ikke bare har støtfangerne til pynt - de bruker den nok til å skubbe seg ut av denslags situasjoner. Jeg må si jeg er litt glad for at vi har en respektabel parkeringskultur her til lands!